Social Advertising

Praktisch iedereen gebruikt tegenwoordig social media. Dagelijks. Ook jouw potentiële klanten! Met slimme targeting en spetterende advertenties helpen we jou met het kneitergericht bereiken van je doelgroep. Of die nu actief is op Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat of TikTok: onze op maat gesneden campagnes halen maximaal resultaat. Voor ieder budget!

SAMENWERKEN MET ART OF ADVERTISING?

Instagram

Met inmiddels 6,6 miljoen gebruikers in Nederland en superveel targeting opties biedt Instagram waardevolle kansen om slim en effectief jouw doelgroep te bereiken.

Facebook

Met 10,3 miljoen gebruikers het grootste sociale media platform van Nederland. De ideale plek om met slimme marketing te adverteren dus!

LinkedIn

Het ultieme platform om zakelijk Nederland te bereiken. Ook jouw B2B-doelgroep bevindt zich onder de meer dan 5 miljoen gebruikers. Wij zorgen dat je hem bereikt.

Social media uitbesteden

SOCIAL ADVERTISING EXPERTS

Voor onze klanten hebben wij ontzettend veel succesvolle campagnes gedraaid op alle grote social media kanalen. Ieder traject begint met het samen kaart brengen van je doelgroep. Welk platform gebruiken jouw (potentiële) klanten? Wat is hun leeftijd? Waar wonen ze? Waar liggen hun interesses? Vervolgens maken we aan de hand van de doelstellingen en het beschikbare budget campagnes op maat. We creëren advertenties die reacties uitlokken, beheren jouw campagne en spelen in op nieuwe kansen met behulp van slimme algoritmes.

Placeholder 10 aoa

Plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze experts

In 15 minuten leggen we aan je uit wat we precies doen en hoe we jou kunnen helpen.

Vrouw met megaphone