Voor ons kom jij op
de eerste plaats!

Groei is wat je wil. En dat natuurlijk niet alleen voor even, maar voor altijd. Met slimme en succesvolle online marketing, zet je steeds weer een klein stapje vooruit. Al die kleine stapjes samen, geven je vervolgens een behoorlijke voorsprong op de rest. Experts in een wereld die zich ontwikkeld in sneltreinvaart. Het is tijd om je focus te verleggen, want dat doet je doelgroep ook.

63+

Tevreden klanten

263+

Gedraaide campagnes

5+

Jaren ervaring

Team art of advertising 800
Van Moof Art of Advertising
Marwin achter pc
Storm portret

Onze missie

Adverteren met bereik én impact

Bij Art of Advertising zijn we expert op het gebied van online marketing. En dan wel in de breedste zin van het woord. We creëren superieure online marketing strategieën en weten alles van zoekmachines, social media, conversie optimalisatie, data, adverteren en meer. Met nieuwe oplossingen en technieken vergroten we jouw online succes - samen.


Wij zijn een datagedreven online marketing bureau. Dit betekend dat wij de waarde van data inzien. Je kunt er problemen mee herkennen, nieuwe kansen creëren en meer leads, conversies of klanten genereren. Maar hoe vind je de weg in die zeeën aan data Onze data- en analytics specialisten brengen data samen, maken het inzichtelijk en benutten de volle potentie van deze stroom aan informatie.


Met nieuwe oplossingen en technieken vergroten we jouw online succes - samen.

Waarom Onze Klanten Kiezen voor Art of Advertising

Reviews

 • Binnen een week kregen wij de eerste leads binnen, na 30 dagen was de eerste Operator al aan het werk!

  Tijmen Roepel 15 augustus 2022
 • Wanneer wij nieuw personeel zoeken, schakelen wij Art of Advertising in. We hebben tot op heden 3 keer een campagne gedraaid en meerdere mensen aangenomen. Bij de volgende vacature schakelen wij ze weer in!

  Johan Schuttert 1 september 2021
 • Recruitment marketing van Art of Advertising heeft ontzettend goed voor mij gewerkt! Ik kreeg binnen no-time meer kandidaten dan ik aan kon. Binnen een paar weken 10 gesprekken en twee kandidaten aangenomen.

  Marco van Buren 15 augustus 2022
 • Tevreden met onze nieuwe site voor de jachthaven (draityachts.nl). Erg prettig samenwerken met de jongens van Art of Advertising. Nadat site live ging kregen we al snel meer leads binnen.

  Anne Bloemhoff 11 januari 2021
 • Al 3+ jaar beheren Art of Advertising mijn campagnes en geven advies. Mijn bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en ik weet 100% zeker dat het zonder Art of Advertising nooit deze omvang had bereikt!

  Wout Bouwman 3 augustus 2020
 • Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Ze leggen alles goed uit en zijn heel transparant. Daarnaast zijn er ook nog goede resultanten geboekt en nemen je mee in het hele proces. Kortom een aanrader!

  Joey 1 januari 2022

Wie wij zijn

Maak kennis met ons

Profielfoto Marwin Iedema

Marwin Iedema

Eigenaar | Social & Trackingspecialist

Nieuw pf Dirk Schaafsma

Dirk Schaafsma

Eigenaar | SEA specialist

Profielfoto Dion Kunst

Dion Kunst

Online marketeer

Profielfoto Rob van Helden

Rob van Helden

Content specialist

Profielfoto Storm Iedema

Storm Iedema

Office manager

PLAN EEN 15 MINUTE MARKETING MAKEOVER!

In een kwartier helder hoe jij je campagnes rendabel kan maken.

Meisje met de parel met bubbelgum

Trotse samenwerking

Official partner

Leadinfo badge AOA

Salesfeed certified partner

Google Partner

Group 34

Group 35