Google Advertising

Wil jij snel en effectief meer traffic naar je website generen vanuit Google? Dan wil je vandaag nog starten met Google Ads! Wij helpen je daarmee. Met een slimme datagedreven strategie, rake advertenties en focus op resultaat houden we de kosten per klik minimaal. En het allermooiste: verhogen we het aantal websitebezoekers, leads en klanten aanzienlijk.

SAMENWERKEN MET ART OF ADVERTISING?

Google Search Ads

Een zoekopdracht is ontzettend vaak het begin van een klantreis. Met Google Search Ads ben jij het eerste antwoord op de vraag van je doelgroep.

Google Display Ads

Ruim 35 miljoen websites maken deel uit van het Google Display Netwerk. Oftewel: praktisch oneindig veel kansen om jouw boodschap te verspreiden.

Remarketing

Trek opnieuw de aandacht van eerdere websitebezoekers met remarketing. De snelste en meest kost-effectieve campagne in combinatie met Google Search en Display Ads.

Tracking tot de laatste button

Experts in Site Tracking

Door slim gebruik te maken van de zelflerende algoritmes van Google boren we de ultieme potentie van Google Ads aan. Hierdoor gaan de kosten per klik nog verder omlaag. En bereik je met hetzelfde budget dus nog meer resultaat. Het goed instellen van Google Tag Manager is hierbij essentieel. En om een lang en technisch verhaal kort te houden: wij regelen dit voor je.

Placeholder 12 aoa

Veelgestelde vragen

Vind je antwoord

Voor wie is Google Ads interessant

Waarom Art of Advertising inschakelen?

Hoe behaal ik het beste resultaat met Google Ads?

Wat kost adverteren op Google?

Hoe sturen jullie campagnes bij?

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze experts

In 15 minuten leggen we aan je uit wat we precies doen en hoe we jou kunnen helpen.

Vrouw met megaphone