LinkedIn Automation

LinkedIn is hƩt platform voor zakelijk Nederland. Dagelijks loggen ruim 1,2 miljoen professionals hierop in. Dus ook jouw potentiƫle klanten, opdrachtgevers en businesspartners. Wij helpen je verbinden. Met slimme tools en een nog slimmere strategie bouwen we samen met jou aan een groot en waardevol netwerk. Zet LinkedIn automation in en word een autoriteit in je vakgebied!

SAMENWERKEN
MET ART OF ADVERTISING?

Vind je doelgroep

Een echt werkend netwerk begint met het vinden van de juiste mensen. Mensen die beslissingen nemen bij potentiƫle klanten bijvoorbeeld.

Maak connecties

Met behulp van een speciale tool maken wij automatisch contact via jouw account. Vervolgens wordt een persoonlijk bericht gestuurd om het gesprek te starten.

Follow-up

Met een ingeplande follow-up verhogen we de kansen op succes aanzienlijk. Timing is hierbij essentieel. Afhankelijk van het profiel adviseren we Ć©Ć©n tot twaalf maanden.

Persoonlijke touch & top of mind

Hoe werkt LinkedIn Automation?

Wij bedenken in overeenstemming met jou een berichtenfunnel waarmee wij ervoor gaan zorgen dat je zo snel mogelijk om tafel komt met beslissingsnemers in organisaties. De berichten die worden verstuurd hebben altijd een persoonlijke touch voor elk profiel. We variƫren hier met voornamen, bedrijfsnamen, positie of industrie. Hieronder de stappen van een mogelijke berichten funnel. Tussen elke stap wordt een minimale rustperiode van 1 dag geadviseerd.

Stap 1

CONNECTIEVERZOEK MET PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Beste {{Voornaam}},
Het lijkt mij interessant om te linken. Momenteel ben ik mijn netwerk van ondernemers aan het vergroten in Noord-Holland. Ik zou je hier graag aan toe willen voegen.

Stap 2

Profiel bezoek op LinkedIn

Jouw LinkedIn profiel bezoekt automatisch het profiel van de lead.

Stap 3

Bedanktbericht voor nieuwe connectie

Bedankt voor het connecten, leuk om op deze manier kennis te maken.

Stap 4

Profielbezoek op Linkedin + Like op laatste post

Jouw LinkedIn profiel bezoeket automatisch het profiel van de lead + plaatst een like op een recente bijdrage.

Stap 5

Salespitch via LinkedInbericht

Beste {{Voornaam}},
Onlangs zijn we gelinkt en het lijkt mij leuk om eens verder te praten. Op dit moment houd ik mij veel bezig met LinkedIn automation en denk dat dit ook interessant kan zijn voor jouw bedrijf {{bedrijfsnaam}}. Zullen we een keer bellen?

Stap 6

Herinnering

Beste {{Voornaam}},

Ik was benieuwd of je mijn vorige bericht nog had gelezen? Het lijkt mij alsnog wel interessant om elkaar een keer te spreken. Zullen we volgende week een gesprek inplannen?

Stap 7

Extra herinnering + Top of Mind

Als laatste stap kan er een extra herinnering worden gestuurd of een Top of Mind campagne worden gestart. Dit houdt in dat al je huidige of nieuwe connecties elke week/maand een profielbezoek krijgen. Zo zien zij dat je nog altijd geĆÆnteresseerd bent in hun profiel.

Wij laten jouw netwerk groeien

EXPERTS IN LINKEDIN AUTOMATION

LinkedIn automation biedt jou en je bedrijf waardevolle kansen om heel gericht te targeten. Denk aan functie, bedrijfstak en regio. Het eerste wat we dan ook doen is het strak stellen van de doelgroep. Vervolgens bepalen we samen op welke manier we deze mensen zo effectief mogelijk kunnen benaderen. Uiteraard besteden we daarbij ook aandacht aan je LinkedIn profiel en spelen we slim in op de behoeften van jouw doelgroep. Wanneer de campagne loopt houden we de resultaten nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig.

Veelgestelde vragen

Vind je antwoord

Hoeveel connecties krijg ik erbij met jullie dienst?

Wanneer je bij ons start met LinkedIn Automation beginnen we met een opwarmperiode. Hier krijg je 3-10 connecties per dag erbij. Na enkele weken kunnen we het tempo opvoeren naar 20-30 connecties per dag.

Waarom heb ik een Top of Mind campagne nodig?

Met een Top of Mind campagne zorgen wij ervoor dat jouw profiel al je connecties wekelijks of maandelijks bezoekt. LinkedIn gebruikers krijgen een bericht wanneer iemand op hun profiel heeft gekeken. Door regelmatig de profielen te bezoeken van je connecties blijf je in de picture en behoud je een goede relatie met je connecties.

Hoe vinden jullie leads voor de campagnes?

Met behulp van LinkedIn Premium Salesnavigator doen wij gedetailleerde zoekopdrachten. Zo kunnen wij zoeken op branche, aantal jaren ervaring, tweedegraads connecties, zoekwoorden of functie.

Wat gebeurd er als een nieuwe connectie reageert op Ć©Ć©n van mijn berichten?

Wanneer een lead reageert op Ć©Ć©n van de geautomatiseerde berichten wordt deze automatisch uit de funnel gehaald. Vanaf dit moment neem je het gesprek zelf over. Een lead zal hierna dus ook geen opvolgberichten meer ontvangen.

Ik wil graag LinkedIn Automation inzetten voor een bedrijfsaccount. Kan dit?

Nee helaas is het niet mogelijk kom met een bedrijfsaccount LinkedIn Automation te voeren. Omdat het om persoonlijke berichten en connectieverzoeken gaat is het alleen mogelijk om met een privƩ account te marketen.

Heb ik LinkedIn Premium nodig om LinkedIn Automation te starten?

Ja, je hebt LinkedIn Premium nodig om een goede LinkedIn Automation campagne te starten. Door een premium account aan te schaffen geeft LinkedIn jouw toestemming om meer connecties per dag uit te sturen. Ook kan je meer profielen bezoeken en krijg je toegang tot de Salesnavigator tool welke de mogelijkheid geeft om specifiek te targetten.

Meisje met de parel met bubbelgum