M Istubishi Forklift banner
Project

Mitsubishi Forklift Trucks

Klant

Logisnext Benelux

Online Strategie
UX- en CRO- design
Advertising

Mitsubishi Forklift Trucks, hèt merk van Logisnext Benelux.

Mitsubishi Forklift Trucks

In de snel veranderende wereld van material handling equipment zoek je naar efficiënte, flexibele en eenvoudige oplossingen voor alle logistieke processen. Mitsubishi Forklift Trucks is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen.


Mitsubishi Forklift Trucks fungeert als de hands-on sparringpartner voor duizenden bedrijven en levert slimme en betrouwbare totaaloplossingen. Als onderdeel van Mitsubishi Heavy Industries geniet je niet alleen van baanbrekende productinnovaties maar ook van onze wereldwijde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en financiële gezondheid.


Lees meer op de website

Resultaten

Optimalisatie UX website
Verbetering in online vindbaarheid
Implementatie online strategie

Samen bouwen aan een waardevolle website

Online strategie

Mitsubishi Forklift Trucks kent een grote naamsbekendheid, groot aantal tevreden klanten. Toch lukt het niet om contactmomenten te genereren via de website. Na een uitgebreide analyse van Art of Advertising kwam naar voren op welk onderdelen niet of onvoldoende werd gescoord. Op basis van deze waarnemingen zijn wij aan de slag gegaan om het komende jaar het aantal contactmomenten via de website te verhogen.

B GREN Di A EU Hero 01 md 1