B2B Marketing Oplossingen

Maximaliseer je marketing impact met gerichte LinkedIn campagnes! Ontdek hoe onze unieke aanpak in B2B marketing uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Wij richten ons exclusief op LinkedIn-profielen die perfect aansluiten bij uw doelgroep.

SAMENWERKEN
MET ART OF ADVERTISING?

Kom erachter wie er op je advertentie klikt

Revolutionaire Tracking & Integratie met je CRM.

Wij gaan een stap verder. Naast het targeten van de juiste LinkedIn-accounts, identificeren wij bezoekers op uw website en integreren deze gegevens naadloos met uw CRM-systeem of e-mailmarketing. Krijg inzicht in welke bedrijven interesse tonen in uw diensten met behulp van bedrijfsidentificatie software. Door deze data te koppelen aan LinkedIn profielen kom je erachter welke persoon interesse toont.
Dit resulteert in hoogwaardige leads, waardevolle informatie voor accountmanagers en directe verkopen.

ā€œDit hadden we echt eerder moeten doenā€

Met deze manier van marketing kom je erachter welke persoon er interesse toont in je bedrijf. Vervolgens maakt dit de follow-up erg eenvoudig doordat telefoonnummers, email adressen en relevante gegevens direct beschikbaar zijn.

23 april 2024

Waarom wachten?

Begin vandaag nog en investeer in een marketingstrategie die handgeselecteerde profielen target met een budgetvriendelijke aanpak.

Meisje met de parel met bubbelgum

Veelgestelde vragen

Vind je antwoord

Wat doen jullie precies anders ten opzichte van een normale LinkedIn campagne?

Binnen LinkedIn ads kan je targeten op fucntietitels maar je komt nooit te weten welke de persoon heeft geklikt. Doordat wij beschikken over gedetailleerde leadlijsten met per persoonlijke informatie kunnen wij na de klik herleiden welke persoon er interesse toont. Wij matchen met onze software KVK gegevens aan ip adressen en vervolgens weer aan de ingevoerde leadlijsten. Hierdoor krijgen we unieke informatie van geĆÆnteresseerde bezoekers zonder dat zij contactformulieren invullen.

Hoe wordt de efficiƫntie van mijn marketingbudget gewaarborgd?

Door het gebruik van gerichte LinkedIn-lijsten en geavanceerde trackingmethoden, zorgen we ervoor dat uw budget alleen wordt gebruikt voor het bereiken van uw specifieke doelgroep. Dit minimaliseert verspilling en zorgt voor een hogere effectiviteit van elke uitgegeven euro.

Ik heb geen CRM, kan is B2B- marketing dan wel wat voor mij?

Jazeker! ook zonder CRM- systeem biedt B2B- marketing met LinkedIn profielen tal van mogelijkheden. De integratie met een CRM-systeem is vooral een toevoeging wanneer je als bedrijf accountmanagers aan het werk hebt of met veel data werkt.

Wat maakt jullie aanpak anders dan traditionele marketingmethoden?

In tegenstelling tot traditionele, breedgerichte marketingmethoden, richten wij ons op een zeer specifieke en relevante doelgroep. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid, betere conversieratio's en uiteindelijk een effectievere marketingcampagne. Bijkomend voordeel is dat er vaak een lage investering in ad budget nodig is.

Hoe werken jullie LinkedIn-gebaseerde campagnes precies?

Onze LinkedIn-campagnes zijn gericht op het selecteren van specifieke profielen die overeenkomen met uw doelgroep. We gebruiken geavanceerde targetingtechnieken om te verzekeren dat uw advertenties alleen worden getoond aan de meest relevante professionals, wat resulteert in een hogere ROI en effectiever gebruik van uw marketingbudget.

Hoe kan ik zien welke bedrijven mijn website bezoeken?

Wij identificeren het verkeer op uw website en koppelen deze informatie aan de betreffende LinkedIn-profielen en bedrijven. Deze gegevens worden vervolgens naar uw CRM-systeem of e-mailmarketing tool gestuurd, waardoor u inzicht krijgt in welke bedrijven interesse tonen in uw diensten.

Hoe integreert jullie service met mijn bestaande CRM-systeem?

Onze service is ontworpen om naadloos te integreren met de meeste CRM-systemen. We zorgen voor een automatische synchronisatie van gegevens, zodat u real-time updates ontvangt over websitebezoekers en potentiƫle leads direct in uw CRM.Hoe kan ik starten met jullie diensten?

Je kunt eenvoudig beginnen door contact met ons op te nemen via onze website. Ons team zal dan een op maat gemaakte strategie voorstellen die past bij uw specifieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen