Google Analytics (GA4) instellen.

Universal Analytics wordt vervangen door Google Analytics 4 vanaf 1 juli 2023. Zonder een tijdige overstap verliest u cruciale gegevens voor uw Google Ads-campagnes. Wij helpen je met een naadloze overstap naar GA4.

icon

GA4 biedt diepgaande inzichten in gebruikersgedrag

GA4 biedt diepgaande inzichten in gebruikersgedrag op digitale platforms, waardoor bedrijven hun marketingstrategieën kunnen optimaliseren.

icon

GA4 biedt privacybescherming

GA4 is ontworpen om privacybescherming te bieden door het verminderen van afhankelijkheid van cookies van derden.

icon

Flexibiliteit in gegevensverzameling en -analyse

GA4 biedt flexibiliteit in gegevensverzameling en -analyse, waardoor bedrijven gegevens van verschillende bronnen kunnen combineren en aanpassen aan hun behoeften.

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies van GA4?

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies van GA4?

Er zijn verschillende nieuwe functies die GA4 introduceert die niet beschikbaar waren in Universal Analytics. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

Focus op gebeurtenissen: GA4 meet gebruikersinteracties met uw website en de gebeurtenissen die deze interacties veroorzaken. Hierdoor kan GA4 gedetailleerde informatie verzamelen over hoe gebruikers omgaan met uw website en waar ze hun tijd doorbrengen.

Cross-device tracking: GA4 is ontworpen om beter om te gaan met cross-device tracking. Dit betekent dat u beter kunt zien hoe gebruikers uw website op verschillende apparaten gebruiken en hoe hun gedrag verandert als ze van het ene apparaat naar het andere gaan.

Data Stream: GA4 introduceert de functie "Data Stream", die het mogelijk maakt om gegevens rechtstreeks van mobiele apps naar GA4 te streamen. Dit betekent dat u gemakkelijker gegevens kunt verzamelen over het gebruik van uw mobiele app en deze gegevens kunt combineren met uw websitegegevens.

Waarom GA4 uitbesteden?

Specialisten in GA4

Het correct instellen van Google Analytics 4 vereist technische kennis en inzicht. Met onze ruime ervaring op het gebied van Tag management en tracking stellen we alles vanaf het begin goed in. Dit zorgt ervoor dat je meer en beter inzicht krijg in websitebezoekers en marketingcampagnes. Wacht niet langer en stap naadloos over op GA4 met de tag-specialisten van Art of Advertising.