Picture1 1024x576
Project

Tyson Foods Recruitment Marketing

Klant

Tyson Foods

Recruitment Marketing

Online recruitment marketing

Tyson Foods Inc.

Sinds mei hebben wij een samenwerking met de multinational Tyson Foods.


Wij zijn ingeschakeld om voor de nieuwe fabriek in Oosterwolde Operators en Onderhoudsmonteurs te werven. Dit hebben wij gedaan door de HR- afdeling te ondersteunen met onze effectieve recruitment marketing.

En dit bleek in de eerste maand een schot in de roos: "Binnen een week kregen wij de eerste leads binnen, na 30 dagen was de eerste Operator al aan het werk!" - Tijmen Roepel

In de eerste periode konden wij al meer dan 120 leads aanleveren en zijn er 3 werknemers op contract bijgekomen. Iets waar wij trots op zijn!

Resultaten

Leads 120
Geworven personeel 3
Bereik vacature 150.000+ personen
Arthur volkers GX542eh Zw Sk unsplash

“Resultaat met Recruitment Marketing”

Binnen een week kregen wij de eerste leads binnen, na 30 dagen was de eerste Operator al aan het werk!

1578398116045
Tijmen Roepel 6 juli 2022

Pakkende advertenties

De resultaten

Met goed gekozen advertenties trekken wij de aandacht op een manier die bij Tyson Foods past en die interacties genereert. De uiting kan een enorme bijdrage leveren aan de gebruikerservaring en de zichtbaarheid van een advertentie. Daarom hebben wij in de huisstijl van Tyson Foods een advertentie ontworpen en daar een Lead Formulier aan gekoppeld. Dit heeft het laagdrempelig gemaakt voor de kandidaten om hun gegevens achter te laten. Vervolgens konden de recruiters van Tyson Foods het contact verder oppakken.

50.000+

Personen bereikt

120+

Contactgegevens kandidaten

3+

Aangenomen personeel (1e maand)