Skip to content
Villa Embrun

Case: Villa Embrun

Les chemins croises

Een prachtige villa nabij het franse dorpje Embrun. Dat is Les Chemins Croises ofwel Villa Embrun. Het huis biedt plaast aan 12 personen en is van alle gemakken voorzien. Met een panorama terras, zwembad, sauna en yogastudio biedt de villa de perfecte uitvalsbasis voor families of vriendengroepen. De ligging van de villa biedt vele mogelijkheden voor bersporters, wielrenners, watersporters. In de winter is Embrun een populaire bestemming voor de winstersport.

 

Art of Websites

De website van de villa was enigszins verouderd en toe aan een upgrade. Het doel voor Art of Advertising was om een nieuwe website te maken waar klanten heen kunnen voor foto’s, informatie en een goede indruk krijgen van de omgeving. 

Bij het ontwikkelen van de website hebben wij de villa centraal gezet. Mede dankzij het mooie beeldmateriaal is het ons gelukt om een mooie website neer te zetten welke de villa echt verkoopt. Bekijk hem hier 👉🏽 vakantiehuis-embrun

Voor de franse klanten hebben wij de site ook gemaakt “en français” en deze vind je hier: Gite Embrun

 

🇫🇷 C'est magnefique 🇫🇷

Villa Embrun Art of Advertising websites voor de ekte ekte
Art of Zwembad
Diner Art of Advertising
Terras Art of Advertising

nog even technisch....

De website is voorzien van een bookingsysteem waar de klant eenvoudig kan reserveren. De calenders van het reserveringssysteem zijn gekoppeld met behulp van Icals met AirBnb, Belvilla, en Natuurhuisje. Dit zorgt ervoor dat wanneer er een boeking op de site plaatsvindt deze meteen ook door wordt gezet naar de grote platformen. Hierdoor zijn dubbele boekingen verleden tijd en scheelt het tevens een hoop geplan en administratieve rompslomp. 

Is jouw B&B of vakantiehuis toe aan een nieuwe website?

Wil je jouw Bed en Breakfast, vakantiehuis of villa online beter presenteren? Of ben je op zoek om eenvoudig op te schalen naar bijvoorbeeld Booking.com, AirBnB, Natuurhuisje of andere platformen? Dan zit er maar één ding op: Art of Advertising bellen! Geen zin om te bellen? Neem dan contact met ons op via het formulier.