Skip to content
ezgif.com-video-to-gif

Case: Trendship 2019

Your choice no excuses

Jaarlijks organiseert NDC Mediagroep het even Trendship. In 2019 stonden de twee dagen (16 en 17 oktober) in het teken van Inspiratie en groei. Met het indrukwekkend podium, bekende sprekers, foodtrucks en zelfs een indoor reuzenrat was het Martini Plaza in Groningen dé plek om inspiratie op te doen.

Bekijk de officiële trailer van Trendship 2019 gemaakt door Studio Plakband

Art of Advertising en Trendship

Voor Trendship had Art of Advertising vooral een adviserende rol. 6 maanden voor het evenement zijn wij om tafel gegaan met NDC- Mediagroep om de online strategie van Trendship uit te denken. Vervolgens is er om de twee weken een online marketing consult gegeven waarbij gekeken werd naar de behaalde resultaten. Ook werd hier zo nodig bijgestuurd om het online rendement te verhogen. Niet alleen stond de ticketverkoop centraal maar ook de waardeverhoging van de kanalen. Zo hebben wij met de strategie het aantal volgers op Facebook en LinkedIn meer dan verdubbeld.

Een greep uit de HTML5 Banners

Online strategie en consult ?​

Ben jij op zoek naar een online specialist die je begeleidt bij het uitzettend van een succesvolle online marketing strategie? Of zoek je een partij die je snel kan voorzien van een online campagne of set HTML5 banners? Wij komen graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend gesprek over jouw online doelstellingen.