Skip to content
fonds nieuwe doen en advertising

Case: Fonds nieuwe doen!

HET NIEUWE NORMAAL DOEN

Fonds Nieuwe Doen uit Groningen is voor ondernemers met ambitieuze projecten die een eerste zetje nodig hebben. Voor degene die grootse plannen heeft, maar vast dreigt te lopen op een vervelende drempel: geld.

Het Fonds nieuwe doen  verstrekt leningen aan projecten in de zorg, leefbaarheid en energie in de provincie Groningen.

Art of Advertising & het fonds

Voor het Fonds Nieuwe Doen verzorgen wij dagelijks updates op diverse social media kanalen zoals LinkedIn Facebook en Twitter. Het doel is naast zichtbaarheid ook om een achterban te creëren van Nieuwe Doeners welke elkaar inspireren en van elkaar leren. 

Volg hier de social media kanalen van het Fonds Nieuwe doen en blijf op de hoogte van duurzaamheid, energie en leefbaarheid in de provincie Groningen. 

👉🏽 Facebook
👉🏽 LinkedIn
👉🏽 Twitter

 

Online marketing campagnes

Jaarlijks wordt er een grote campagne opgezet voor het Fonds Nieuwe Doen. De insteek van deze campagne is om zoveel mogelijk financieringsaanvragen binnen te halen. De posterontwerpen en campagnebeeld zijn gemaakt door Studio Plakband. Onze rol in deze campagne was om de campagnebeelden om te vormen tot een sprekende HTML5 Bannerset. Daarnaast hebben wij een LinkedIn en Facebook campagne opgestart. Deze campagnes zijn ingestoken op bereik, meer likes en warme leads voor financieringsaanvragen.

 

Ook leads verzamelen via Facebook of linkedin?

Meer klanten met een LinkedIn campagne van Art of Advertising. Met een specifieke leadcampagne haal je snel warme leads binnen.

Of…..

Kan jouw Facebookpagina wel wat likes gebruiken? Een like campagne van Art of Advertising biedt de mogelijkheid om snel een groot aantal Facebookgebruikers fan te maken van jouw merk of bedrijf.