Google Analytics (GA4) instellen.

Google Analytics 4 is een tool voor het analyseren van gebruikersgedrag op websites en mobiele apps. Hulp nodig met Google Analytics 4? Laat je ondersteunen door onze experts. Vul hieronder je gegevens in.

icon

GA4 biedt diepgaande inzichten in gebruikersgedrag

GA4 biedt diepgaande inzichten in gebruikersgedrag op digitale platforms, waardoor bedrijven hun marketingstrategieƫn kunnen optimaliseren.

icon

GA4 biedt privacybescherming

GA4 is ontworpen om privacybescherming te bieden door het verminderen van afhankelijkheid van cookies van derden.

icon

Flexibiliteit in gegevensverzameling en -analyse

GA4 biedt flexibiliteit in gegevensverzameling en -analyse, waardoor bedrijven gegevens van verschillende bronnen kunnen combineren en aanpassen aan hun behoeften.

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies van GA4?

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies van GA4?

Er zijn verschillende nieuwe functies die GA4 introduceert die niet beschikbaar waren in Universal Analytics. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

Focus op gebeurtenissen: GA4 meet gebruikersinteracties met uw website en de gebeurtenissen die deze interacties veroorzaken. Hierdoor kan GA4 gedetailleerde informatie verzamelen over hoe gebruikers omgaan met uw website en waar ze hun tijd doorbrengen.

Cross-device tracking: GA4 is ontworpen om beter om te gaan met cross-device tracking. Dit betekent dat u beter kunt zien hoe gebruikers uw website op verschillende apparaten gebruiken en hoe hun gedrag verandert als ze van het ene apparaat naar het andere gaan.

Data Stream: GA4 introduceert de functie "Data Stream", die het mogelijk maakt om gegevens rechtstreeks van mobiele apps naar GA4 te streamen. Dit betekent dat u gemakkelijker gegevens kunt verzamelen over het gebruik van uw mobiele app en deze gegevens kunt combineren met uw websitegegevens.

Waarom GA4 uitbesteden?

Waarom u Google Analytics 4 moet uitbesteden aan Art of Advertising

Als een bedrijfseigenaar kan het bijhouden van alle gegevens van uw website en digitale marketingactiviteiten een tijdrovende taak zijn. Google Analytics 4 is een krachtige tool die u kan helpen bij het analyseren van het gedrag van uw websitebezoekers en het optimaliseren van uw digitale marketingstrategieƫn. Door het uitbesteden van Google Analytics 4 aan een marketingbureau, kunt u er zeker van zijn dat u alle voordelen van deze tool kunt benutten zonder dat u zelf al het werk hoeft te doen. Art of Advertising kan u helpen bij het instellen van Google Analytics 4, het analyseren van uw gegevens en het implementeren van effectieve marketingstrategieƫn op basis van de resultaten. Dit kan leiden tot betere beslissingen, meer conversies en uiteindelijk een hogere ROI voor uw bedrijf.