Skip to content

Case: Dudok aan het diep

DUDOK gAAT OP DE SCHOP

Het beroemde tankstation wat is ontworpen door Willem Dudok gaat op de schop! De inwoners van Groningen mochten stemmen op 1 van de plannen voor dit bijzondere tankstation. Het winnende ontwerp wordt in 2021 gerealiseerd door de gemeente Groningen. 

Art of Advertising & Dudok

De inwoners van Groningen hadden het voor het zeggen tijdens deze leuke actie van de gemeente Groningen. Drie ontwerpbureau’s hadden hun ontwerp aangedragen. Via een publieksstemming konden de inwoners van de gemeente Groningen hun voorkeur laten weten. Om iedere inwoner ook met deze stemactie in aanraking te laten komen is zowel online als offline marketing ingezet. De offline campagne werd gemanaged door onze partner Studioplakband welke ook voor de unieke content heeft gezorgd. De online marketing werd door Art of Advertising opgepakt en had als doel om direct zoveel mogelijk stemmen te werven. 

 

En de winnaar is?

Groningers (en zeker de stadjers) hebben het graag zelf voor het zeggen. Voor deze publieksstemming was het dus van belang om alle stadjers ook bij de keuze van een van de ontwerpen te betrekken. Hiervoor moesten ze via verschillende kanalen op de hoogte zijn van deze stemronde. De kanalen die wij hiervoor hebben ingezet zijn: Facebook, Google search en display. Het stemmen gebeurd online via de website: https://ruimtevoorjou.groningen.nl/dudokaanhetdiep/. 

 

Google search is ingezet om het mensen makkelijk te maken deze website te vinden. Google display en Facebook zijn ingezet om zoveel mogelijk verkeer naar de website te leiden. Dit heeft in korte tijd geresulteerd in meer dan 8000 stemmen! 

0
Clicks
0
Impressies
0
Stemmen

Ook een grootschalige doelgroep bereiken?

Wil je dat een grote menigte binnen korte tijd op de hoogte is van jouw product, dienst of evenement? 

Of…..

Wil je een publiciteitsstunt kracht bijzetten? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen je helpen!