Skip to content

Case: Bistroboys groningen

Bistroboys 🤝

Vannuit de Folkingestraat in Groningen voorzien de Bistroboys je dagelijks van de lekkerste drankjes, wijnen en bites. Voor het avondeten en de borrel kan je er ook prima terecht. Een bistro zoals die van de Bistroboys was nodig in Groningen. Gastronomisch gezien in is het genieten geblazen en de service is fantastisch. 

Wanneer je een bezoek brengt aan Groningen kan je een bezoek aan de Bistroboys niet overslaan. 
Reserveer een plekje of krijg een indruk op bistroboys.nl

Art of Advertising & De bistroboys

Naast dat wij zelf ook regelmatig bij de bistro te vinden zijn hebben wij ook de website voor ze gemaakt. Het betreft een eenvoudige one pager gemaakt in het CMS WordPress. De functie van de site was in eerste instantie om de bezoeker informatie te geven over het menu, sfeer ligging en contactgegevens. Tijdens de coronacrisis werd er een foodboxactie op touw gezet. Hierbij is een online bestelformulier gemaakt op de website. De layout van de site en de functie is tijdelijk omgebouwd naar actiepagina. 

Toe aan een nieuwe wordpress website voor jouw zaak?

Trek meer klanten naar je winkel met een WordPress website van Art of Advertising. Wij denken actief mee met onze klanten en zorgen ervoor dat het website ontwerp en de functionaliteiten naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming. 

Doe mij maar zo'n website!

Overtuigd van ons kunnen? Laat je nieuwe site ontwerpen en maken door Art of Advertising. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel naar Dirk of Marwin.