Skip to content
part time paradise skoft en skiep

Case: SKOFT & SKIEP

Theatercollectief Skoft en Skiep

‘Skoft’ is Fries en betekent pauze. In 2014 bleek uit onderzoek van het theatercollectief dat leden van clubs en verenigingen de pauze het belangrijkste onderdeel vonden van de groepsactiviteit. Juist de pauze brengt mensen bij elkaar. Het woord ‘skiep’ betekent in het Fries ‘schaap’. In de eerste voorstelling van Skoft&Skiep speelde een echt zwart schaap mee, als symbool voor de buitenstaander. Met ‘skiep’ benadrukt Skoft&Skiep dat echte, onregisseerbare elementen kenmerkend zijn voor de voorstellingen.

Skoft en Skiep + art of advertising

Voor het theatercollectief Skoft en Skiep hebben wij de website mogen bouwen en onderhouden. Het doel van de site: een goed display van de huidige en toekomstige projecten. Neem snel een kijkje op SKOFTENSKIEP.NL en bekijk recente voorstellingen, neem contact op voor boekingen of boek tickets voor de eerstvolgende show! 

 

WordPress website laten maken?

Kan jouw website wel een update gebruiken? Bij Art of Advertising bouwen wij nieuwe websites voor mooie bedrijven. Bij het bouwen houden wij rekening met het merk van de klant, SEO, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. 

Maak je bedrijf weer representatief voor je klanten met een website van Art of Advertising!