Skip to content
Natuurlijk de Veenhoop

Case: Natuurlijk De veenhoop

camping | groepsaccommodatie | Bootverhuur | zeilschool

In 1967 startten Gerrit en Hiltje Zandstra de ouders van Cor en de grootouders van Erik en Marije Zandstra, samen een zeilschool. Ze hadden toen niet kunnen bedenken welke omvang hun bedrijf ruim 50 jaar later zou hebben. Op dezelfde plek, aan het Grytmansrak in De Veenhoop, bevindt zich nog steeds de zeilschool, groepsaccommodatie en sinds kort ook een camping van de familie Zandstra. Met nog steeds gastvrijheid als belangrijkste pijler. (veenhoop.nl).  

Art of Advertising de veenhoop

Eerder mochten wij al de website voor de groepsaccommodatie verzorgen, later bleken de ambities nog groter te zijn. Een totaalconcept: Natuurlijk De Veenhoop. Op deze website komen alle diensten van Natuurlijk De Veenhoop samen. Zo kan je er terecht om een plaats voor je tent of caravan te boeken op de camping, een boot te huren of een groepsaccommodatie te boeken tot wel 90 personen! De website is voorzien van een boekingsmodule en is SEO ingericht. Bekijk de website op: veenhoop.nl

natuurlijk de veenhoop website

WIL JIJ OOK EEN NIEUWE WEBSITE?

Is jouw website toe aan een upgrade, nieuw design of wil je helemaal overnieuw beginnen? Wij denken mee met onze klanten en zijn snelle bouwers. Met Art of Advertising lanceer je al snel jouw nieuwe idee en website. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden of bekijk onze website actiepagina.