Skip to content

Het effect van je advertenties meten?

Verbeter je online campagnes door e-commerce tracking in te stellen

Wat wij voor jou kunnen doen

Wanneer je een online campagne hebt lopen via Google wil je natuurlijk weten wat de bezoeker op je site doet na het klikken op een advertentie. Wij zorgen ervoor dat jij en Google weten wat, wanneer en welke actie de bezoeker uitvoert op je site na het klikken op een advertentie. Op deze manier kun je inzichtelijk krijgen in welke mate je advertentiebudget invloed heeft op de winst van je bedrijf.

Wat kost het? 

Het instellen van Conversies doen wij voor een bedrag van 299,- ook koppelen wij voor dat bedrag de Google producten Analytics, Adwords en Tag-manager. 

Hoe bestel ik?

Heb je zin om samen met ons dit project aan te gaan? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. 

 

Wij beloven:

Wat klanten zeggen

Ik ben toe aan e-commerce tracking

Wil je dat wij meteen voor je aan de slag gaan? Laat hier je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

Toch eerst meer weten over onze werkwijze, wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ontvang je graag een aantal voorbeelden in je mailbox? Geef dit dan aan in het formulier.

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner