Skip to content

Adverteren op Snapchat?

Promoot je bedrijf of product met Snapchat advertising.

Wat wij voor jou kunnen doen

Via Art of Advertising start je eenvoudig en snel een professionele Snapchat campagne. Ideaal wanneer je de doelgroep 15 t/m 25 jaar wilt bereiken. Wij maken Snapchat advertenties op maat, stellen de juiste doelgroep in en zorgen dat jouw bedrijf de doelgroep bereikt. Het bereik op Snapchat is hoog en doordat het nog een relatief nieuw platform is zijn de kosten per klik of view laag.  

Wat kost het?

Bij ons adverteer je al op Snapchat vanaf €299,-. Deze prijs is inclusief onze uren en advertentiebudget. Hiervoor richten wij jouw campagne in en genereren de eerste resultaten. Blijkt na deze maand Snapchat voor jouw bedrijf het perfecte medium? Dan kijken we naar een lange-termijn samenwerking. 

Wat levert het op?

De vraag waarmee bijna elke ondernemer bij ons komt: Wat gaat mij dit opleveren? Het aantal nieuwe klanten en sales kunnen wij niet van tevoren garanderen. Resultaten uit vorige campagnes kunnen wij wel delen. De resultaten uit eerdere Snapchat campagnes waren als volgt:
CPC:      €0,08 – €0,18
eCPM:    €1,68
eCPSU:   €0,13

*eCPM: effective cost per mille
*eCPM: effective cost per swipe-up

Hoe bestel ik?

Heb je zin om samen met ons een strakke Snapchat campagne op te zetten? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. 

 

Wij beloven:

Onze campagnes

Hieronder een impressie van de Snapchat Ads die wij kunnen leveren. Staat jouw type bedrijf er niet tussen? Geen probleem! Laat je gegevens onderaan de pagina achter en wij sturen je een design wat bij jouw bedrijf past. 

Producten

Gezondheid

Horeca

Learning

E- Commerce

Online diensten

Wat klanten zeggen

Ik ben toe aan een snapchat campagne!

Wil je dat wij meteen voor je aan de slag gaan? Laat hier je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

Toch eerst meer weten over onze werkwijze, wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ontvang je graag een aantal voorbeelden in je mailbox? Geef dit dan aan in het formulier.

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner