Skip to content
Groepsaccommodatie Friesland

Case: Groepsaccommodatie Friesland

met familie, groepen of bedrijven verblijven in de veenhoop

Prachtige groepsaccommodatie in hartje Friesland. Het unieke aan deze locatie is dat je er met 90 man kan verblijven, het midden in national park de Alde Feanen ligt en in de omgeving superveel te doen is. Met jouw bedrijf overnachten in De Veenhoop?
Bekijk de site 👉🏽  groepsaccommodatiefriesland.nl

Art of websites

Wij hebben voor deze gezellige groepsaccommodatie in Friesland een WordPress website gebouwd. Het doel was om de locatie in een zo goed mogelijk daglicht te zetten zodat de potentiële boeker een goede indruk krijgt van de locatie en accommodatie. In samenwerking met een partner fotograaf zijn er nieuwe foto’s gemaakt. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan om de huisstijl van Zeilschool de Veenhoop te behouden maar tegelijkertijd in een nieuw jasje te steken. De gele en groene kleuren uit het logo zijn gebruikt om accenten aan te brengen op diverse plekken op de website. 

Hieronder een aantal mooie foto’s van de website. Natuurlijk ga je voor de complete experience naar: 

Homepage groepsaccommodatie friesland
arrangemeneten voor groepsaccommodatie friesland
De accommodaties groepsaccommodatie friesland.
accenten website groepsaccommodatie friesland art of advertising

Is jouw accommodatie of b&b toe aan een online upgrade?

Wil je jouw B&B of groepsaccommodatie goed onder aandacht brengen bij jouw doelgroep? Wij denken mee met je concept en met een combinatie van de juiste foto’s techniek en design.