Skip to content

Case: Anton en gerjan brillen

👓 Brillenzaak uit drachten 👓

Één ding is zeker, een bezoek aan de winkel van Anton en Gerjan is altijd gezellig! De focus van beide mannen ligt op duidelijkheid, transparantie. Je kan er terecht voor zowel glazen als monturen. Zowel de service als de ontwerpen van de monturen zijn nèt even anders dan bij andere brillenzaken. 

Toe aan een nieuwe bril, of nieuwsgierig geworden?
Bezoek Anton en Gerjan op antonengerjanbrillen.nl of bezoek de winkel op het Moleneind 10 in Drachten.

 

Art of Advertising & anton en gerjan

Anton en Gerjan zijn gestart in 2018 met een hippe brillenzaak in Drachten. Hierbij hoorde natuurlijk een representatieve website welke het merk Anton en Gerjan goed naar voren zou brengen. In overleg met de mannen zijn we overeengekomen over het design.

De website is gebouwd in WordPress en in is zoekmachinevriendelijk gebouwd. Ook is er een koppeling gemaakt met een extern afsprakensysteem. Hiermee kunnen klanten eenvoudig online een afspraak boeken voor het meten van de ogen. 

Toe aan een nieuwe wordpress website voor jouw zaak?

Trek meer klanten naar je winkel met een WordPress website van Art of Advertising. Wij denken actief mee met onze klanten en zorgen ervoor dat het website ontwerp en de functionaliteiten naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming. 

Doe mij maar zo'n website!

Overtuigd van ons kunnen? Laat je nieuwe site ontwerpen en maken door Art of Advertising. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel naar Dirk of Marwin.